Cautare

4043 de rezultate pentru "numere de telefon contact rapid" (3.69 secunde)
Chindia - Rapid 2-2 (Negut 53, Popa 62 / Ilie 60, Marzouk 89) Liga 1 - Etapa 16 Sezon 2021/2022 Echipele de start: ... Stoian, Cherchez, Suciu, Atanase Rapid:
Clubul Rapid a fost amendat cu 25.000 de lei pentru incidentele pirotehnice produse pe stadion la meciul cu FC Brasov. Jandarmeria ii cauta in continuare pe cei vinovati de arsurile pe care o torta o le-a provocat unei tinere de 18 ani.
Razvan Gradinaru a dat cartile pe fata dupa meciul cu Rapid. Jucatorii nu si-au mai primit salariile de cinci luni! "Am muncit pentru punctul asta, am ratat pe final victoria, cred ca Rapid in seara asta a facut un meci prost si i-am dominat.
Rapid - CFR Cluj 2-1. ... Sapunaru '36 (pen.), Dugandzic '71 (pen.) / Muhar '54 Echipele de start: Rapid: ... Rapid Giulesti (Bucuresti) Arbitru:
CFR - Rapid 2-2. Meci spectaculos, final nebun, etapa excelenta pentru Farul Superliga, play-off, etapa 1 CFR Cluj - Rapid 2-2 (2-1) Au marcat: Janga 4pen., Boateng 23 / Kait 11, Onea 55 Echipele de start: ... Dan Petrescu Rapid:
Superliga, etapa a 24-a Rapid - Otelul Galati 2-1 (2-0) Au marcat: Rrahmani 5, Burmaz 45+2 / Cisotti 87Echipe de start:Rapid:
Craiova - Rapid 1-1 (0-1) Au marcat: Mitrita '30 / Hromada '49 Echipele de start: ... Ivaylo Petev Rapid: Aioani - Braun, I.
Superliga, play-off, etapa 1 Rapid - Farul 1-2 (0-1) Au marcat: ... Munteanu 23' 56' Echipe de start: Rapid: Aioani - Braun, Sapunaru, P.
Superliga, play-off, etapa a 2-a Universitatea Craiova - Rapid 2-1 (0-0) Au marcat: ... / Funsho 48 Echipele de start: ... Ivaylo Petev Rapid:
Începând de ieri, Banca Comerciala Româna se prezinta, în peisajul bancar autohton, cu o noua identitate si atitudine, semn al integrarii în grupul Erste. ... Shimbarea celui mai important element de identificare al bancii, logo-ul, arata ca BCR paseste într-o noua era.
Directorul taberei de copii Sind Romania Navodari, Dan Rahau, a anuntat ca telefonul mobil al sotiei premierului, Ioana Tariceanu, pierdut in urma cu trei saptamani, a fost descoperit in biroul viceprimarului localitatii, ßtefan Galbau.
Celularul a fost furat in statiunea Olimp, acolo unde ministrul a avut o intalnire de lucru cu liberalii constanteni. Desi Orban a transmis hotului si un SMS prin care ii cerea telefonul inapoi, pana la urma situatia a fost rezolvata de un liberal din Mangalia.
Programul "Locuinte ieftine pentru tineri", demarat de Primaria Constanta, a adunat sute de constanteni, sambata seara, in Piata Farului.
Treizeci si una de persoane din Galati sunt cercetate penal de Politie dupa ce s-a constatat ca au votat fara sa fie inscrise pe listele electorale permanente, cu complicitatea unor membri ai sectiilor de votare.
Alegerea lui Dian Popescu in postul de presedinte al Organizatiei Municipale Targu Jiu a fost contestata de cativa colegi de partid.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics o analiza a activitatii SRI pornind de la protestul oficial formulat recent de jurnalistul Sorin Rosca Stanescu, legat de faptul ca SRI se ocupa, in Romania, cu monitorizarea atenta a unui numar considerabil de jurnalisti, alesi pe post de cobai in cadrul unui experiment social sui generis, care ar viza generalizarea sistemului ascultarilor ilegale.
Municipiul Mangalia va participa, in perioada 7-10 aprilie, la Targul International de Turism "Romexpo”, alaturi de cateva sute de firme, consilii judetene si locale de pe intreg teritoriul Romaniei, dar si din tari precum Turcia, Grecia, Bangladesh, Ungaria, Cipru.
Deja telefonia mobila este disputata de Connex, Orange, Zapp si Cosmorom. ... intrarea unor noi operatori pe piata de telefonie mobila. Acestea vor fi disponibile in orasele mari si se asteapta ca cererea sa fie mare din partea oamenilor de afaceri.
Numerele pentru telefonia fixa vor fi formate, din februarie 2008, din zece cifre si vor cuprinde prefixul national, indicativul de arie geografica si numarul local, pentru toate apelurile locale si nationale, potrivit unui comunicat al autoritatii nationale din domeniu (ANRCTI).
Pe cat de mult ne dorim aceasta vacanta, pe atat de mult vrem ca o companie serioasa sa se ocupe de toate aspectele mai putin cunoscute, dar care indeplinesc un rol esential in armonia unei calatorii de neuitat.
google-analytics.com